ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ στη μάχη για το Κύπελλο Ιταλίας

Το βράδυ στις 22:00 ζωντανά από τη NOVA SPORTS 2HD

 

Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός και από τη στιγμή που αυτός πραγματοποιείται στην έδρα του αουτσάιντερ, γίνεται ακόμη πιο ισορροπημένος.

 

Το βράδυ της Τετάρτης, 17/5, διεξάγεται στη Ρώμη ο 69ος τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Η Γιούβε είναι κυρίαρχος στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπορεί συνέχεια να τα παίρνει όλα, ενώ στο μυαλό όλων είναι ο τελικός του Champions League. Ωστόσο, αυτός αργεί και πρώτος αντίπαλος είναι οι «λατσιάλοι».

Η Γιουβέντους έχει το ρεκόρ σε συμμετοχές σε τελικό (16) και σε κατακτήσεις (11). Πέρσι και πρόπερσι πήρε το νταμπλ, ενώ πριν από το Κύπελλο του 2015, είχε να το πάρει από το 1995!

Η Λάτσιο έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο σε οκτώ συμμετοχές – εξαιρετικό ποσοστό – και τελευταία φορά σήκωσε την κούπα το 2013. Στα τελευταία της παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα (20 γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος) και αυτό είναι δείγμα πως μπορεί να κάνει ζημιά στη «γηραιά κυρία».

Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Πιάνιτς και τους τραυματίες Πιάτσα, Ρουγκάνι και Κεντίρα, ενώ νοκ-άουτ για τη Λάτσιο είναι οι Μαρτσέτι και Λουκάκου. Ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 22:00 και θα μεταδοθεί από τη NOVA SPORTS 2HD.

 

Αυτό το σήμα φέρει στο πέτο της η Κυπελλούχος Ιταλίας

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα