Γκέζος: «Χρειάζεται προσοχή η Ξάνθη»

Δύσκολο, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Μάκης Γκέζος, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα της Θράκης άλλαξε προπονητή και υπάρχει ο αρχικός ενθουσιασμός.

Αναλυτικά όσα είπε ο «κυανέρυθρος» παίκτης στην κάμερα της NOVA:
«Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη έρχεται από την πρώτη της νίκη και εμείς όχι από τόσο καλή εμφάνιση. Υπάρχει η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη. Σίγουρα η έδρα είναι το όπλο μας και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το γήπεδο που παίρνουμε δύναμη, ο κόσμος μας δίνει ώθηση και παίρνουμε τις νίκες. Όπως και να χει πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη.

Δεν ξέρω πως θα είναι το παιχνίδι. Το μόνο που ξέρω είναι πως εγώ και οι συμπαίκτες μου δουλεύουμε καθημερινά, κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής να τα βγάλουμε στο γήπεδο και μέχρι τώρα βγαίνουν. Σίγουρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έδειξε σπουδαία πράγματα, ωστόσο πήρε μια νίκη, άλλαξε η ψυχολογία τους και ο προπονητής, ο οποίος θα φέρει νέα αύρα στην ομάδα και θα έρθουν δυνατά για να πάρουν αποτέλεσμα. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε εμείς τη νίκη.

Έχουμε δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που συζητήσαμε με όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Νομίζω πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα