Γκουαρντιόλα: «Με πάθος θα προκριθούμε»

Σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση, να νικήσει με το σκορ που απαιτείται και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League είναι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών μία μέρα πριν από τα παιχνίδια του θεσμού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το να γυρίσουμε το 3-1, είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά κάθε μέρα έχουμε τέτοιες προκλήσεις. Μαθαίνω πάντα από τις μεγάλες προκλήσεις και χρειάζεται πάθος για να τις αντιμετωπίσεις.  Για να προκριθούμε πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε ένα 2-0, μίνιμουμ. Πρέπει να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες κι επίσης να δουλέψουμε καλά στην άμυνα για να φάμε λιγότερα γκολ. Στο Μόναχο είναι όπως στη Βαρκελώνη, ή στη Μαδρίτη. Η ομάδα θέλει να κατακτά όλους τους τίτλους, δεν της φτάνει να είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας. ”

Ο προπονητής των Βαυαρών αποκάλυψε ότι ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα προλάβει τη ρεβάνς επειδή είναι ανέτοιμος, ενώ πέταξε και πάλι την μπηχτή του προς τους γιατρούς, λέγοντας πως επτά εβδομάδες εκτός δράσης είναι πολλές για τον Γάλλο μέσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα