Γραμμή… ενίσχυσης για τον τίτλο στον ΠΑΟΚ!

Ο κύβος ερρίφθη… Ο Ιβάν Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» στους συνεργάτες του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ διαπιστώνει πως παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, η ομάδα του παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τόσο ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όσο και ο Ζήσης Βρύζας, ανέλυσαν το πλάνο τους στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φάνηκε να ικανοποιείται και να δίνει το «οκ» για την ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις που επεσήμανε με τις εισηγήσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της. Το κόστος μεταγραφής του από τη Βόλφσμπουργκ κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα, ενώ αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο, ακριβώς γιατί ο διεθνής παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Οι αρχικές απαιτήσεις των Γερμανών ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η μείωση του ποσού.

Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει καλύτερες λύσεις στην αμυντική γραμμή, τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα. Οι λύσεις που εξετάζονται είναι αρκετές και, όπως έλεγαν στην Τούμπα, ενδεχομένως να προκαλέσουν αίσθηση στους οπαδούς της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα