Γρηγόρης Γεωργάτος τζούνιορ!

Μετεγγραφή Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό και μάλιστα δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ο 19χρονος Κώστας Τσιμίκας κάνει όλο και καλύτερα παιχνίδια με την ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» με αποκορύφωμα αυτό στη Ριζούπολη που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Αυτό που είχαν διακρίνει όλοι οι προκάτοχοι του Μάρκο Σίλβα, αρχικά από το Μιχάλη Γρηγορίου που τον είδε στις ακαδημίες της Νεάποληγς Θεσσαλονίκης και τον πήγε άρον-άρον στον Πανσερραϊκό.

Ο Ολυμπιακός έμαθε, ενδιαφέρθηκε και έκανε καλύτερη προσφορά στον παίκτη απ’ ότι ο ΠΑΟΚ και τον έκανε δικό του με αποτέλεσμα να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας Νέων, να απολαμβάνει τα εύσημα του Μίτσελ και τώρα να είναι στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα.

Ο Τσιμίκας δεν μπήκε απλά στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού και έκανε καλό παιχνίδι. Όργωσε! Έδειξε – και δείχνει – ότι μπορεί να παίξει μπακ, χαφ ή φουλ-μπακ. Τρία σε ένα. Και φυσικά ανάγκασε μέχρι και τον Γρηγόρη Γεωργάτο να πει: «Προσέξτε τον. Μπορεί να βρήκατε και καλύτερον από μένα»!

Αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά για την ώρα είναι λαμπρή ελπίδα για τον γεμάτο ξένους Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική μας ομάδα που έχει ανάγκη τέτοια ταλέντα και πολυθεσίτες παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα