«Γυρνάει» το κλίμα με Λάσμε!

Είναι τεράστια η επιθυμία των «πράσινων» να φορέσουν και πάλι το τριφύλλι στο στήθος του Λάσμε. Και ο Γκαμπονέζος από την πλευρά του, όμως, θεωρεί μη κολάσιμο να ανιχνεύεται το… τρίφυλλο στο αίμα του!

Η υπόθεση είναι λίγο μυστήρια, αλλά στον ΠΑΟ κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τον Λάσμε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, μετά το περσινό πάθημα με τον Γκιστ θέλουν να προσέχουν για να έχουν. Βλέπετε, ο Αμερικανός είχε κάνει χρήση ινδικής κάνναβης και πιάστηκε στα πράσα με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί και να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟ βάζει όρο στο συμβόλαιο του Λάσμε ότι δεν θα πληρωθεί αν πιαστεί θετικός σε δείγμα μαριχουάνας.

Ο Λάσμε δεν θέλει καν να ακούει για τον όρο αυτό! Το ότι σε κάποιες χώρες δεν θεωρείται «ντόπινγκ» η ινδική κάνναβη είναι γνωστό, αλλά η ΕΟΚ το απαγορεύει. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ανάλογα με τη χρήση, το μεταβολισμό του παίκτη και την κατανάλωση συγκεκριμένων υγρών, είναι πολλές φορές πιθανό ένας έλεγχος ούρων για χασίς 5-6  μέρες μετά τη χρήση να αποδειχθεί αρνητικός. Ιδίως σε… θηρία δύο μέτρων, ένα.. τσιγάρο μπορεί εύκολα να καμουφλαριστεί. Ο Γκαμπονέζος προφανώς δεν θέλει τον όρο γιατί ενδεχομένως να κάνει προσεγμένη χρήση. Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν άκρη και εντός των ωρών θα φανεί αν θα τα καταφέρουν.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα