Γ. Σακελλαρίδης: «Το γήπεδο μπορεί να γίνει στη Λεωφόρο»

Θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποστηρίζοντας την παραμονή των πρασίνων στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και το πλάνο του Παναθηναϊκού Κινήματος για ανέγερση νέου γηπέδου εκεί.

Ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας σε αθλητική εκπομπή υποστήριξε το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου και όχι ανακατασκευής του υπάρχοντος αναφερόμενος σε προτάσεις του ΠΑΝ.ΚΙ. και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. «Μπορεί να γίνει γήπεδο στον χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» και εφόσον εκλεγώ δήμαρχος θα υποστηρίξω το σχέδιο. Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί τόσο από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, όσο και από το Παναθηναϊκό Κίνημα, είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θα ήθελα να έχω επαφή με τις δύο πλευρές για να το συζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρο να βοηθήσει τον σύλλογο ενώ αναφορικά με την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό είπε πως ο συνδυασμός του 2010 «Ανοιχτή Πόλη», ήταν υπέρ της κατασκευής γηπέδου, όμως δεν επιθυμούσε την δημιουργία εμπορικού κέντρου στον συγκεκριμένο χώρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα