Η πρώτη αντίδραση του Νάσου Γαλακτερού μετά τα ρατσιστικά σχόλια για την κόρη του την Πρωτοχρονιά

Ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε για πρώτη φορά μετά τα σχόλια που ακούστηκαν για την κόρη του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ανέβηκε στη σκηνή με τον Χάρη Δούκα σε μια κίνηση συμβολισμού για το νέο έτος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παρουσίαζε την εορταστική βραδιά και είχε την κόρη της Σοφία μαζί της. Την ίδια στιγμή στο κοινό πολλοί ήταν αυτοί που κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Η εικόνα αυτή ήταν αρκετή για να γεμίσει το twitter με χυδαία ρατσιστικά σχόλια για το κοριτσάκι επειδή σε κάποιους δεν έμοιαζε αρκετά λευκό ή Ελληνίδα.

Στα σχόλια στα social media χαρακτήρισαν το κορίτσι «λάθρο», ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι ο δήμαρχος ανέβηκε στη σκηνή με Παλαιστίνια, στολίζοντας τον με εορταστικές κατάρες τόσο τον ίδιο όσο και το κορίτσι και φυσικά όλα τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Η πρώτη αντίδραση από τον Νάσο Γαλακτερό

Ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε στο Πρωινό του ANT1, σχολιάζοντας το περιστατικό με την κόρη του Σοφία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Τι να κάνω εγώ τώρα»; ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός. Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Νάσος Γαλακτερός αρκέστηκε σε ευχές. «Έχω να σας πω καλή χρονιά, να περνάτε καλά και να έχετε πάντα υγεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Όταν πλέον έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται για Παλαιστίνια, ούτε για προσφυγόπουλο, ούτε για Ρομά το ρατσιστικό παραλήρημα έμεινε μετέωρο.

Φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που στηλίτευσαν τα ρατσιστικά σχόλια αλλά και την επιθετικότητα όλων αυτών που ψάχνουν ευκαιρία για να σκορπίσουν μίσος επειδή είδαν ένα μελαχρινό κοριτσάκι και παλαιστινιακές σημαίες ως αλληλεγγύη για τα σχεδόν 10.000 παιδιά της Παλαιστίνης που έχουν σκοτωθεί.

Σημειώνεται πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός έχουν αποκτήσει μαζί την 9χρονη Σοφία, ενώ ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμου, τον Παύλο Γαλακτερό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα