Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το βράδυ το ντιμπέιτ Μπακογιάννη με Δούκα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η τηλεμαχία θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα

Στις 21:15  της Τετάρτης θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η τηλεμαχία θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Τον συντονισμό θα κάνει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς, ενώ τις ερωτήσεις προς τους δύο υποψηφίους δημάρχους θα απευθύνουν ο συντονιστής, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΕΡΤNEWS Λήδα Μπόλα και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Προβατάς.

Επτά θεματικές ενότητες

Οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν σε επτά θεματικές ενότητες εκ των οποίων η μια δεν θα έχει προκαθορισμένο θέμα.

Οι ενότητες στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι δύο υποψήφιοι είναι οι εξής:

1. Λειτουργία της πόλης.
2. Ασφάλεια.
3. Κλιματική αλλαγή/ανθετικότητα
4. Υποδομές/ανάπτυξη
5. Κοινωνική πολιτική
6. Πολιτισμός
7 Ελεύθερη ενότητα

Δυνατότητα follow up ερώτησης

Οι δημοσιογράφοι θα υποβάλλουν 14 ερωτήσεις διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων η καθεμία. Η χρονική διάρκεια κάθε απάντησης θα είναι έως δύο λεπτά. Κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα υποβολής μίας συμπληρωματικής (follow up) ερώτησης.

Ερωτήσεις (έως τρεις), θα μπορούν να υποβάλουν και οι δύο υποψήφιοι μεταξύ τους, ενώ οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας θα έχουν επίσης το δικαίωμα να κάνουν έως πέντε παρεμβάσεις ενάμιση λεπτού η καθεμία, όποτε το επιλέξουν.

Στο τέλος της τηλεμαχίας οι δύο υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα μιας συνολικής τοποθέτησης χρονικής διάρκειας έως δύο λεπτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα