Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Περιοδεία Μητσοτάκη – Μπακογιάννη στην πλατεία Βικτωρίας

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

 

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

 

Στην πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Ο πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησαν και μίλησαν σε κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ στην συνέχεια κάθισαν σε καφέ με πολίτες και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες.

Μεταξύ αυτών και για την επιστροφή των κατοίκων σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμένες και τώρα ξαναγεννιούνται. «Οι κάτοικοι κατανοούν ότι μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να ζήσουν με καλές συνθήκες και με ακόμα πιο λογικά ενοίκια. Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα και για εμάς, όχι μόνο για τον Δήμο».

Στο πλευρό του Κ. Μπακογιάννη ο πρωθυπουργός

Σε δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας έχει πολύ μεγάλη σημασία και βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Δημάρχου, του Κώστα Μπακογιάννη, για να μπορέσει να συνεχίσει τη δουλειά την οποία έκανε στην προηγούμενή του δημοτική θητεία.

Ο Δήμος της Αθήνας είναι ένας δύσκολος και περίπλοκος Δήμος και η δημοτική αρχή έστρεψε την προσοχή της σε πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα. Κινήθηκε σε όλες τις γειτονιές της πόλης, έλυσε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, με τον φωτισμό, με το πράσινο, δρομολογώντας ταυτόχρονα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα.»

«Η Αθήνα αλλάζει προς το καλύτερο»

Ακόμη, ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως « Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κ. Δήμαρχε, ότι η Αθήνα αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Το βλέπει κανείς και σε περιοχές οι οποίες μέχρι πρότινος τις θεωρούσαμε τελείως υποβαθμισμένες.

Η Αθήνα προσελκύει σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια, γίνεται τουριστικός προορισμός ολόκληρο τον χρόνο και έτσι πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία. Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγαν καλά.

Κι εγώ, εξάλλου, είμαι πάντα ο πρώτος που και στο δικό μας το επίπεδο λέω ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε από αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε.»

Οι αιχμές προς τον Χάρη Δούκα

«Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί όταν οι δημότες θα κρίνουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στο χθεσινό debate μεταξύ των δύο διεκδικητών του δήμου λέγοντας:

«Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό debate κατέληξαν σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία» είπε, ευχόμενος στον κ. Μπακογιάννη: «Καλή επιτυχία Κώστα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα