«Δίνουμε λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση»

Σε νέες ανακοινώσεις προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 18 ημέρες.

Από την έναρξη λειτουργίας το Γραφείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι ασχολήθηκαν με θέματα της αρμοδιότητάς τους και συναντήθηκαν με την επικεφαλής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Το πρόγραμμα αφορά 30.000 μαθητές της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης.

“Κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών”

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο λόγω του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετείχαν, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακοπουλος, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και έξι δήμαρχοι της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα