Δείγματα κοκαΐνης στο σαλόνι της: Σάλος με τα βίντεο διάσημης

Αν και έχει επικριθεί από τα ΜΜΕ και όχι μόνο για πολλά πράγματα στη ζωή της, όπως το σώμα της, τη χλιδάτη ζωή που κάνει, είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών.

Ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram με την ίδια στο σαλόνι της να παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν της παιδικών ρούχων, προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων, αφού στο τραπεζάκι υπήρχαν τα ίχνη από λευκές γραμμές, που πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για κοκαΐνη. Το βίντεο μέσα σε χρόνο dt έγινε viral με πολλούς να την κατηγορούν ότι παίρνει ναρκωτικά. Με τα δημοσιεύματα να «οργιάζουν» η Κιμ Καρντάσιαν δεν άντεξε να ακούει τόσο άσχημα πράγματα για εκείνη. Δείχνοντας να είναι εκνευρισμένη ανάρτησε στο twitter ένα άκρως αυστηρό μήνυμα.

«Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν», εξήγησε χαρακτηριστικά, ενώ σε ένα άλλο βίντεο που ανάρτησε έδειχνε ότι οι λευκές γραμμές ανήκουν στο σχέδιο του μαρμάρινου τραπεζιού της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα