«Δείξτε ποιος είναι κυρίαρχος!»

Την… καθιερωμένη επίσκεψή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, πριν από σημαντικά παιχνίδια και ντέρμπι, πραγματοποίησε την Τρίτη (2/12) ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την υποχρέωση που έχουν απέναντι στον κόσμο, ο οποίος θα κατακλύσει το “Καραϊσκάκη” προκειμένου να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη, με αντίπαλο τον βασικό διεκδικητή του φετινού τίτλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους παίκτες ότι περιμένει μόνο νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, ώστε να δείξουν σε όλο τον κόσμο ποιος είναι ο κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Τόνισε, δε, στην ομιλία του πως ο βασικός στόχος και της φετινής περιόδου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και, βέβαια, η ανανέωση του απευθείας εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του σχετικά με την οργάνωση του αγώνα και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα