Δείχνει ποιος είναι το αφεντικό ο Μίτσελ

Παρά τις προσπάθειες από ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό να πείσουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα στις σχέσεις μεταξύ Μίτσελ και Αφελάι, ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν αυτός που παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα.

Μιλώντας στην κάμερα της ΝOVA ο Μίτσελ ερωτώμενος για το τι συμβαίνει με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, η απάντηση δεν χωρούσε παρερμηνείες.

«Ο Αφελάι είναι ενήμερος για την κατάσταση και πλέον αυτός είναι αυτός που πρέπει να αποφασίσει», τόνισε και τον απέκλεισε από την αποστολή κόντρα στον Πλατανιά, εξέλιξη που για όσους γνωρίζουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού ήταν αναμενόμενη.

Ο Μίτσελ δεν πρόκειται να έβαζε έτσι απλά νερό στο κρασί του και δείχνει σε όλους ότι όποιος δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και τους κανονισμούς των αποδυτηρίων θα μένει εκτός, με την ίδια ευκολία που έμεινε κι ο Ολλανδός που είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ομάδα.

Ο μόνος τρόπος για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη ο Αφελάι είναι να πείσει με τη συμπεριφορά του ότι πραγματικά θέλει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο για να βοηθήσει την ομάδα, παρά τον εαυτό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα