Δεν έκαναν το πρώτο βήμα…

Δίχως προβάδισμα πρόκρισης αποχώρησαν από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και προφανώς το εκτός έδρας γκολ του Δικεφάλου δεν σημαίνει τίποτα, αφού ο φετινός Πανιώνιος είναι πολύ καλός και φυσικά ο ΠΑΟΚ ιδιαίτερα άστατος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ νωρίς και το βρήκαν χάρη στο μακρινό σουτ του Πέλκα στο 15΄που πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα βρήκε την πλάτη του Ρισβάνη και άλλαξε πορεία. Δύο λεπτά αργότερα ο Πέλκας απείλησε με δεύτερο γκολ – εξ’ επαφής κεφαλιά στο οριζόντιο – αλλά μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν. Με περίσσια ψυχραιμία δεν έδειξαν να επηρεάζονται από το 0-1 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34’ με κεφαλιά του Μασούρα (σέντρα του Οικονόμου) και να έχουν καλύτερη παρουσία στο γήπεδο μέχρι το τέλος, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε δεύτερο γκολ.

Χαρακτηριστικό του προημιτελικού αγώνα ότι αγωνίστηκαν 20 Έλληνες ποδοσφαιριστές από τους 28 συνολικά που χρησιμοποιήθηκαν!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (81’ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (69’ Τσανδάρης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (58’ Καραμάνος).
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Tσίμιροτ, Τζιόλης, Μακ (56’ Ζάιρο), Πέλκας (90’+ Σάμπο), Ροντρίγκες (83’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα