Οι δικαιολογίες της ΕΠΟ στην καταγγελία του Παναθηναϊκού

Την αναίτια παρουσία των διαιτητών του αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟ-Ατρόμητος, στα γραφεία της ΕΠΟ οκτώ ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και η συνάντησή τους με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, καταγγέλθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ, διότι θεώρησε πως αποτελεί μέρος μίας προσπάθειας το συγκεκριμένο παιχνίδι να διακοπεί!

Η ΕΠΟ, προφανώς, δεν αποδέχθηκε αυτή τη βαρύτατη κατηγορία του Παναθηναϊκού και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρέπει να κληθούν όλοι οι διαιτητές για να ενημερωθούν για τις νέες αυστηρότερες διατάξεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ομοσπονδία δικαιολόγησε τη μη κλήση και των άλλων διαιτητών ως εξής:

«Η συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έγινε παρουσία των μελών της ΚΕΔ. Στους διαιτητές έγιναν συστάσεις για να τηρήσουν όλα όσα πρέπει βάσει κανονισμών και πειθαρχικού κώδικα. Δεν κλήθηκαν οι διαιτητές των αγώνων Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Ηρακλής, διότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» έχει “ιδιαιτερότητες”».

Προφανώς η δικαιολογία ότι το ματς της Λεωφόρου είχε ιδιαιτερότητες μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί γραφική! Ακόμη και τις καλύτερες των προθέσεων να είχαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ, έτσι όπως τα έχουν καταφέρει, όλες οι ενέργειές τους καλύπτονται με σκιές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα