Δεν αφήνει το σέρβικο μοντέλο ο ΠΑΟ!

Όσοι τον θυμούνται ως καλαθοσφαιριστή έχουν να λένε για το… «κωλόχερό» του! Σηκωνόταν υπό πίεση χρόνου και αντιπάλου, αλλά έβρισκε καλάθι. Τώρα, όμως, το ταλέντο δεν αρκεί. Διότι η θέση του προπονητή απαιτεί άλλα πράγματα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο 47χρονος τεχνικός με θητεία στην Ολύμπια Μιλάνο και στην Μπενετόν Τρεβίζο (αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του εδώ και δύο χρόνια) καλείται να οδηγήσει τον ΠΑΟ στο δρόμο των επιτυχιών. Όχι ότι έχει λοξοδρομήσει ο Παναθηναϊκός (φέτος Κυπελλούχος, πέρσι πρωταθλητής), ωστόσο ακόμη και οι πιο φανατικοί φίλοι της ομάδας βλέπουν πως μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς η ομάδα «ψάχνεται»! Μπορεί να παραμένει στην ελίτ, αλλά το κάνει με νύχια και με δόντια. Και επειδή ο Ολυμπιακός είναι ψηλά και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης… έρχονται, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Τζόρτζεβιτς έχει πάρα πολλές παραστάσεις και φυσικά αναμένεται να δώσει μία νέα πνοή στον Παναθηναϊκό, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτή η νέα πνοή θα δώσει την απαραίτητη ώθηση;  Πρώτο μέλημα του 47χρονου να σχεδιάσει την ομάδα, κάτι που σημαίνει πως ξεκινά μελέτη του ρόστερ, ενώ για μεταγραφές ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά από 10-15 μέρες .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα