Δεν βιάζεται για το νέο συμβόλαιο του Γιόχανσον η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ όντως θέλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Γιάκομπ Γιόχανσον, ωστόσο η διοίκηση της Ένωσης θεωρεί ότι οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, με δεδομένο ότι το υπάρχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2018.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες αρχικές επαφές με τον ατζέντη του Σουηδού μέσου, Στέφαν Σελάκοβιτς, αλλά οι συζητήσεις θα ενταθούν προς το τέλος της φετινής σεζόν. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και ο παίκτης βιάζονται για το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας ακόμα μπροστά τους στα πλέι οφ.

Ο Γιόχανσον έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει, ενώ και ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τωρινό συμβόλαιο του Γιόχανσον με την ΑΕΚ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία είναι άγνωστο για την ώρα αν θα «ψηλώσει» σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα