Δεν είναι ώρα για νέα ENIC

Το ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης είναι ξεκάθαρο. Πέραν του ότι επέστρεψε στη Super League χωρίς χρέη και υποχρεώσεις, έχει ξεκινήσει τρία πρότζεκτ τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Την «Αγία Σοφία», την είσοδο στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και την είσοδο στην Αναπτυξιακή Πλατφόρμα Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου (με τη συμμετοχή25 ομάδων).

Προφανώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές που δεν έχουν αναδειχθεί ακόμη, προκειμένου να κάνει ακόμη μεγαλύτερο το σύλλογο. Θεωρητικά, λοιπόν, το να υπάρχει φλερτ της ΑΕΚ με έναν υπερ-επενδυτή που αναμιγνύεται με το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να εμπλακεί με όσο το δυνατόν περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν είναι και τόσο απίθανο.

Ωστόσο σήμερα, 24/7/2015, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει άγνοια περί των δημοσιευμάτων που θέλουν τον επιχειρηματία Πίτερ Λιμ από τη Σιγκαπούρη να συμπεριλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό του την ΑΕΚ ως επενδυτικό πρότζεκτ. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν αντιπροσωπεία του ζάμπλουτου Ασιάτη να ετοιμάζει επίσκεψη στην Ελλάδα προκειμένου να φανερώσει τις προθέσεις της στα στελέχη της ΠΑΕ στα Σπάτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η γνωστή εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων, JP Morgan επιβεβαιώνει αυτό το σενάριο κάτι που προφανώς το δυναμώνει αρκετά. Ο κόσμος της ΑΕΚ, βέβαια, αισθανόμενος σιγουριά με τη νέα διοίκηση, μάλλον ανησυχεί με την πιθανότητα παραχώρησης του πακέτου των μετοχών σε έναν άνδρα από τη Σιγκαπούρη έστω κι αν είναι ο πιο πλούσιος γήινος! Ο Μελισσανίδης, βέβαια, δεν έφτασε μέχρι εδώ για να «μεταβιβάσει» την ΑΕΚ και προφανώς δεν θα αλλάξει το όραμά του που είναι η ομάδα να ανήκει κάποια στιγμή στον κόσμο της, ωστόσο αν το σενάριο ισχύει και υπάρξει πράγματι επίσκεψη από την Ασία, τότε θα γίνει τουλάχιστον μία κουβέντα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα