«Δεν μας έχει πληρώσει ο Παναθηναϊκός»

Νέα μπλεξίματα είναι πολύ πιθανό να έχει ο Παναθηναϊκός καθώς εξακολουθεί να μην έχει αποπληρώσει το χρέος προς τους Ντόλφινς για την μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Για την ακρίβεια οι Νιγηριανοί είχαν δώσει διορία δύο εβδομάδων ώστε οι «πράσινοι» να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ αλλά η ημερομηνία πέρασε χωρίς φυσικά να δουν κίνηση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Πλέον, οι Νιγηριανοί είναι αποφασισμένοι να κινηθούν πιο δυναμικά, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας, Τσίνα Ακέρου στο sport24.gr.

«Ναι, είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Ατζαγκούν. Μίλησα με τον μάνατζερ της ομάδας και μου το επιβεβαίωσε.

Όπως μου είπε θα απευθυνθούμε στην FIFA προκειμένου να ακυρωθεί η μεταγραφή. Ίσως να έχει ήδη συμβεί αυτό. Η διορία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό έληξε».

Κατόπιν αυτού γίνεται σαφές ότι αν και εφόσον η απειλή αυτή γίνει πράξη, θα προστεθεί ακόμα ένα «καρφί» στο πληγωμένη υπόληψη του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα