«Δεν μπορεί να αναπτυχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτή την κατάσταση»

Έντονος είναι ο εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες του σχετικά με τη διαιτησία.

Στον «Δικέφαλο» θεωρούν ότι υπάρχει μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση εις βάρος τους και τα παράπονά τους τα εξέφρασαν οι ιθύνοντές του και μετά το ματς κόντρα στην Καλλονή, αλλά και σήμερα με ανακοίνωσή τους στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Για το ίδιο θέμα αναφέρθηκε με τοποθέτησή του στο Facebook ο Ράζβαν Ρατς ο οποίος αναφέρθηκε γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή απέδειξε πως ο ΠΑΟΚ έχει το μαχητικό πνεύμα που χρειάζεται για να ξεπεράσει τα εμπόδια μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι δυσάρεστη εμπειρία να αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αναπτυχθεί αν δεν αλλάξουν αυτές οι καταστάσεις. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μια κρίσιμη νίκη και δείξαμε χαρακτήρα σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα μετά την ήττα στην Τρίπολη.

Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα μας και να πιστέψουν σε μας, όπως στην αρχή της σεζόν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές μέρες, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Στην Τρίπολη είχαμε μια κακή μέρα όλοι αλλά τώρα χρειαζόμαστε την στήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είμαστε δυνατότεροι κι ακόμη κι αν δεν πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας, να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται. Με το να μείνουμε, όμως, μόνοι, είμαστε καταδικασμένοι. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, σας θέλουμε στην Τούμπα. Το κυριότερο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είστε όλοι εσείς παιδιά.

Pame mazi…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα