«Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον Καπέλο»

Ο κόσμος δίχως αμφιβολία έχει χαλάσει, με τα οικονομικά προβλήματα να σαρώνουν την υφήλιο, αλλά το να μην πληρώνει τον προπονητής της εθνικής ομάδας η ομοσπονδία της Ρωσίας, είναι πράγματι κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, ο Σεργκέι Στεπασίν, το συμβόλαιο του Φάμπιο Καπέλο είναι δυσβάσταχτο για το ταμείο. Ναι μεν ο Ιταλός αμείβεται ετησίως με το υπέρογκο ποσό των 8,6 εκατ. ευρώ, αλλά και οι Ρώσοι δεν φημίζονται για οικονομικές δυσκολίες.

«Μπορώ να δηλώσω ότι τα λεφτά για να πληρώσουμε τον Καπέλο δεν υπάρχουν. Προφανώς είναι λάθος να μην μπορείς να πληρώσεις τον μισθό του προπονητή της Εθνικής σου ομάδας, αλλά όταν υπέγραφαν το συμβόλαιο έπρεπε να είχαν σκεφτεί πως το καλύψουν. Σήμερα ακόμα αναζητούμε μια πηγή για να το καλύψουμε», τόνισε ο Στεπασίν.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι απλήρωτος από τον Ιούνιο και μάλιστα ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία για το ματς των προκριματικών χωρίς τους δύο βοηθούς τους, αφού αρνήθηκαν να ταξιδέψουν χωρίς να έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα