Δεν παίζεται αυτή η ομάδα

Αφού έφτασε στον τελικό δεν τον χάνει με τίποτα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η στατιστική υπηρεσία της τελευταίας δεκαετίας του Champions League. Κάθε φορά που φτάνει η Μπάρτσα στον τελικό από το 2006 και μετά τον κάνει δικό της. Τρεις σερί επιτυχίες έχει, με την Άρσεναλ και δύο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά δεν θα έχει βρετανικό αντίπαλο, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Στη ρεβάνς με την Μπάγερν το τελικό 3-2 αναδεικνύει μία Μπάρτσα που δεν είναι άτρωτη, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα. Οι Καταλανοί δεν αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο 1-0 και στο μισάωρο είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά. Στη συνέχεια, αντί να κοιτάνε να κάνουν αντεπιθέσεις, προτίμησαν να αφοσιωθούν μόνο στις αμυντικές τους υποχρεώσεις με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να πάρουν τη νίκη γοήτρου που απλά ήθελαν περισσότερο.

Ο τελικός του Βερολίνου αργεί βέβαια ακόμη, αλλά μόνο αν δημιουργηθούν αγωνιστικά προβλήματα στην τριάδα Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες θα έχει πρόβλημα η ομάδα. Αν αυτοί οι τρεις είναι σε καλή κατάσταση, ετοιμάστε τα στοιχήματά σας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα