Δεν παραιτείται ο Αλαφούζος!

Οι φήμες που δημιουργήθηκαν αμέσως μετά την… κατάπαυση του πυρός στη Λεωφόρο δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διάδοχη κατάσταση και το κακό για τον ΠΑΟ έχει ήδη γίνει (αποκλεισμός από την Ευρώπη, μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό) κι έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να παραμένει ψύχραιμος και στη θέση του και να συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς μέσω των δικαστηρίων, εκεί που πιστεύει ότι θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, βέβαια, θα πρέπει να γίνει κι ένας αγώνας για να ανακαλύψουν στην ΠΑΕ ποιοι ήταν αυτοί οι μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ (;) που έριξαν τις φωτοβολίδες και στην ουσία ήταν η αιτία όλου του κακού, ενώ θα παλέψουν για τη μικρότερη δυνατή τιμωρία, βασιζόμενη στο φύλλο αγώνα του διαιτητή Παππά, που ρίχνει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ.

Στον ΠΑΟ πιστεύουν ακράδαντα ότι τα επεισόδια ήταν καλά στημένα, ότι υπήρξε δηλαδή σχεδιασμένη εκτόξευση φωτοβολίδας και επιτηδευμένη καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόφασης μη τέλεσης του αγώνα, προκειμένου ο κόσμος να φτάσει στα όριά του και να ξεσπάσει, όπως και ξέσπασε. Μόνο που οι εικασίες, ακόμη κι αν είναι πραγματικές, δεν μπορούν να αποδειχθούν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα