«Δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα»

 Ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μιχελάκης, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάρει νέα μέτρα, παρά τα αντίθετα σενάρια που κυκλοφορούν. Ο υπουργός Εσωτερικών, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι δεν πρέπει να ανησυχούν από ενδεχόμενες νέες περικοπές στα εισοδήματα τους.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι: «αυξήσεις θα δοθούν σε ένστολους, σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε ανθρώπους που έχουν πληγεί περισσότερο». Σχολιάζοντας μάλιστα τη διαρροή της απόφασης του ΣτΕ, στην οποία αναφέρεται ότι οι περικοπές στους μισθούς τους ήταν αντισυνταγματικές, είπε: «Αυτό που ήρθε ως δικαστική απόφαση, είχε ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ότι θα δοθεί».

Άγρια κόντρα onair με τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Οι τόνοι πάντως ανέβηκαν στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη που ήταν προσκεκλημένος, με αφορμή τη συζήτηση για τα άδεια έδρανα στη Βουλή. Η αντιπαράθεση των δύο πολιτικών επεκτάθηκε, όταν ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημούλη, τον κατηγόρησε ότι δεν έχει εικόνα για το τι συμβαίνει στην κοινωνία. «Δεν έχουν μειωθεί τα φάρμακα; Προφανώς, έχετε να πάτε σε σούπερ μάρκετ ή σε φαρμακείο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, με έντονο ύφος και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδημούλης αντέδρασε στις χειρονομίες του υπουργού, επισημαίνοντας: «Μην κουνάτε το δάχτυλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα