Δεν το σκέφτηκε για ΑΕΚ ο Μάνταλος

Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για αυτήν, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, σε συνέντευξη του στο «aekvoice.gr». Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε επίσης στις επαφές που έχει με τους ανθρώπους της «Ένωσης» κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου:

-Το καλοκαίρι ήρθε πρόταση από την ΑΕΚ και απάντησες χωρίς να περιμένεις τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ…

Με είχε καλέσει ο κ. Πανόπουλος στο γραφείο του και μου είπε για την πρόταση της ΑΕΚ. Κάπου εκεί τελείωσε για μένα… Δεν το πολυσκέφτηκα. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Αποφάσισα ότι πρέπει να κλείσω στην ΑΕΚ σε μερικά δευτερόλεπτα.

-Χωρίς να περιμένεις τους άλλους δύο από τους οποίους υπήρχε ενδιαφέρον και με δεδομένη την παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική;

Το ενδιαφέρον που είδα από τους άλλους δύο δεν ήταν επίσημο. Τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή. Διάβαζα στις εφημερίδες, είδα ότι έγραφαν για μένα. Αλλά πιστεύω πως δεν είναι και τόσο απλό πράγμα να ενδιαφέρεται επίσημα για σένα μία ομάδα με την Ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Κάπου εκεί έκλεισε το θέμα. Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκεις κάθε μέρα.

-Το γεγονός ότι στη διοίκηση της ΑΕΚ υπάρχει το βαρύ όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

Σαφέστατα η παρουσία ενός επιχειρηματία του βεληνεκούς του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη δίνει σιγουριά. Δίνει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να σκεφτεί μόνο το ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα που ενδεχομένως να τον απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα. Η ΑΕΚ πλέον είναι ένα υγιές σωματείο και αυτό είναι λογικό να ελκύει αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι θετικοί στο να ενταχθούν σε αυτή, άσχετα από την κατηγορία που αγωνίζεται.

-Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ έχεις επικοινωνία τώρα που αγωνίζεσαι στην Ξάνθη;

Ναι έχω επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μιλάμε με κάποιους από τους ανθρώπους της, είμαστε σε επικοινωνία. Όχι για ποδοσφαιρικά ζητήματα.

-Η Super League πώς είναι χωρίς την ΑΕΚ;

Ήταν το παράξενο… Από την κλήρωση ακόμα η απουσία της ΑΕΚ ήταν εμφανής. Είναι μία παραδοσιακά μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, με κόσμο, μεγάλη Ιστορία και όνομα. Η απουσία από τη Σούπερ Λίγκα αυτό αποτελεί αρνητική εξέλιξη για όλο το ποδόσφαιρο.

-Το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι στη Σούπερ Λίγκα έχοντας στο μυαλό σου ότι θα αγωνιστείς στην παρακάτω κατηγορία την ερχόμενη σεζόν πρέπει να είναι… κάπως…

Εντάξει, αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να είμαι αυτός που πρέπει στο υπόλοιπο της παρουσίας μου στην Ξάνθη. Με το που τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου σε αυτή θα ενσωματωθώ στην ΑΕΚ και θα κάνω αυτό που πρέπει για αυτή. Θέλω να είμαι τυπικός. Σε ότι αφορά την κατηγορία νομίζω ότι το μέγεθος της ΑΕΚ δεν αφήσει πολλά περιθώρια για να καταλάβει κανείς ότι θα παίξει στις μικρότερες κατηγορίες. Είναι μεγάλη ομάδα, θα ανέβει γρήγορα και θα επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα