Δεν φτάνουν οι συγγνώμες!

Όπως η ΑΕΚ είναι στριμωγμένη βαθμολογικά και πρέπει πέρα από το να χτίσει ένα «κορμό» για να μπει δυνατά του χρόνου, να καλύψει φέτος το χαμένο έδαφος, έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα, αφού δεν υπάρχει εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο ούτε μέσω πρωταθλήματος, ούτε μέσω Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε μία κεφάτη ομάδα στα Γιάννινα, που άξιζε τη νίκη, αλλά δεν την πήρε γιατί οι διαιτητές της αναμέτρησης φάνηκαν να επηρεάζονταν από τον… κακό αγωνιστικό χώρο! Οι συγγνώμες που ζήτησαν εκ των υστέρων ο διαιτητής Τζήλος και ο βοηθός Δημητριάδης, κυρίως για το εξόφθαλμο οφ σάιντ στο 1-0 του ΠΑΣ, δεν μπορούν να φέρουν πίσω τους δύο βαθμούς.

Ο ΠΑΟ έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού πριν αντιμετωπίσει κατά σειρά Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα δώσει πέντε παιχνίδια, τα τρία εκτός! Στην Τρίπολη και στην Ξάνθη που σίγουρα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και στο Καυτανζόγλειο κόντρα σε έναν Ηρακλή που «καίγεται» για βαθμούς. Και μέσα σε όλα υπάρχουν και δύο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα. Το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι πως Κλωναρίδης, Εμποκού και Κουλιμπαλί δείχνουν σε καλή κατάσταση έτοιμοι να βοηθήσουν στη συνέχεια, έναν Παναθηναϊκό που χρειάζεται λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα