Δηλώσεις του Γερμανού Σίρλε κατά του Μουρίνιο

Λάβρος κατά του Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, Αντρέ Σιρλέ.

Ο ικανότατος σκόρερ αναφέρθηκε στην παρουσία του στους «μπλε» του Λονδίνου και στην ανεξήγητη στάση που είχε ο Μουρίνιο απέναντί του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα καλά στην Τσέλσι και με είχαν αποδεχτεί στην ομάδα, γι’ αυτό μου είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί έφυγα. Οι εμφανίσεις μου ήταν καλές, αλλά στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ένιωσα πως δεν είχα πλέον την εμπιστοσύνη του προπονητή και δεν είχα τόσες συμμετοχές ως βασικός. Δεν ξέρω γιατί ο Μουρίνιο δεν με εμπιστευόταν και ένιωθα λίγο περίεργα. Έπαιζα βασικός σε κάποια ματς, μετά ήμουν στον πάγκο και πάλι από την αρχή.

Συνεχώς υπήρχαν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον προπονητή, τον οποίο σέβομαι και μου είπε κατά πρόσωπο τι ήθελε από μένα. Μην έχοντας τακτική παρουσία στην ομάδα, δυσκολευόμουν να βρω ρυθμό και να αποδίδω στο μέγιστο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έφυγα κι όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω σε μια καλή ομάδα όπως η Βόλφσμπουργκ έκρινα πως πήρα τη σωστή απόφαση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα