Διάλογο με Βαρβιτσιώτη θέλει η ΠΝΟ

Το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας των πληρωμάτων βρίσκεται στο επίκεντρο της ΠΝΟ, η διοίκηση της οποίας ζητά την έναρξη διαλόγου με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 Μαρτίου συγκέντρωση όλων των πληρωμάτων της NEL LINES, στις 8:00, έξω από το πλοίο «European Express». Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας. Επίσης, με σημερινή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία ζητάει συνάντηση με τον υπουργό.

Κλιμάκιο της ΠΝΟ πραγματοποίησε και την Παρασκευή  ελέγχους για οφειλές δεδουλευμένων στα πληρώματα πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στα πλοία «Πρέβελης», «European Express» και «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών των πλοίων «Πρέβελης» και «Βιτσέντζος Κορνάρος» σε συνομιλία που είχαν με τους συνδικαλιστές της ΠΝΟ, υποσχέθηκαν ότι το μεγαλύτερο μέρος των οφειλόμενων στα πληρώματα θα έχει πληρωθεί έως το Πάσχα, με πλήρη εξόφληση το τέλος Μαΐου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα