Κυπελλούχος στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ σε επεισοδιακό τελικό!

Μπάχαλο και πάλι στον ελληνικό αθλητισμό! Αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι τελικοί Κυπέλλου όλων των αθλημάτων πρέπει να διεξάγονται στο εξωτερικό μάλλον έχουν δίκιο.

Στην Πυλαία και στον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος του βορρά πήρε τη νίκη και την κούπα με σκορ 29-27, αλλά το αποτέλεσμα και η επιτυχία της ομάδας της  Θεσσαλονίκης έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα επεισόδια αμαύρωσαν τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στο 16′ του τελικού (και στο 8-7 υπέρ του ΠΑΟΚ) εισήλθε στις εξέδρες η κύρια μάζα των οπαδών τη ΑΕΚ και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από το άλλο πέταλο τους υποδέχθηκαν με φωτοβολίδες και καπνογόνα. Φυσικό επακόλουθο ήταν η δημιουργία έντασης και επεισοδίων με αποτέλεσμα ο τελικός να διακοπεί για δύο ώρες περίπου μέχρι το γήπεδο να εκκενωθεί!

Υπάρχουν πληροφορίες και για τραυματισμούς, αλλά και για επιχείρηση της ΕΛΑΣ έξω από το γήπεδο προκειμένου να μην επεκταθούν τα επεισόδια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως επεισόδια μεταξύ των δύο ομάδων πριν από τελικό Κυπέλλου έγιναν και στη Λαμία το 2010, ενώ πέρσι δεν διεξήχθη ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη λόγω επεισοδίων στο κλειστό της Κυψέλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα