Διαπραγματεύσεις για Τανάσε ο Παναθηναϊκός!

Μάχη… αιωνίων προμηνύεται στο μεταγραφικό μέτωπο, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού, Κριστιάν Τανάσε!

Ο ποδοσφαιριστής της Στεάουα θέλει να πάρει μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με μαρτυρίες των Ρουμάνων, έχει στείλει δύο φορές απεσταλμένο να παρακολουθήσει τον παίκτη. Ωστόσο, ο πρόεδρος της προηγούμενης ομάδας του Τανάσε, της Άρτζες Πιτέστι, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 50%, αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που εδώ και ένα μήνα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Στεάουα Βουκουρεστίου…

«Έχω μάθει ότι εδώ κι ένα μήνα η Στεάουα είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάποιες πηγές από το Βουκουρέστι μού έχουν πει και για προτάσεις από την Τουρκία, αλλά δεν ξέρω από ποιες ομάδες», δήλωσε ο Νικολάε Ενόιου, ο οποίος βέβαια, υπολογίζει δίχως τον… ξενοδόχο! Όπου στη λέξη «ξενοδόχος», βάλτε το όνομα του ιδιοκτήτη της Στεάουα Τζίτζι Μπέκαλι, ο οποίος αξιώνει το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Κριστιάν Τανάσε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα