Διαφωνεί και ο γραμματέας(;)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ καθώς όπως όλα δείχνουν θα προκύψουν βροντερές διαφοροποιήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» ακόμα και ο γραμματέας του κόμματος δεν πρόκειται να στηρίξει την επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου να συνταχθεί το ΠΑΣΟΚ με την πρωτοβουλία των 58 αλλά αντίθετα θα εκφράσει την προτίμησή του σε συνεργασία προς τα αριστερά δείχνοντας την ΔΗΜΑΡ. Την ίδια τα στελέχη που πρόσκεινται πολιτικά στον Βαγγέλη Βενιζέλο θέλουν να λάβουν το λόγο και προετοιμάζονται απο τώρα με στοιχεία για να απαντήσουν σε εκείνα τα στελέχη που όλο το τελευταίο διάστημα ύψωναν διαφορετική φωνή χαράσσοντας διαφορετική γραμμή απο την επίσημη.

Είναι στελέχη της ΚΠΕ και του πολιτικού συμβουλίου που βλέποντας τα εσωκομματικά παιχνίδια να εξελίσσονται, θεωρούν ότι πρέπει να ασκήσουν δράση.

Στελέχη των άλλων εσωκομματικών ομάδων όπως οι παπανδρεϊκοί ή η ομάδα των στελεχών που θεωρούνται κοινωνιστές, η ομάδα των στελεχών της βορείου Ελλάδας, καθώς και η Κίνηση των 75 , εκτιμούν ότι θα πρέπει να ειπωθούν όλα και κυρίως γι’ αυτά που η ηγεσία δεν τους ρώτησε όπως σημειώνουν για το θέμα των νόμων που ψηφίστηκαν ερήμην τους ως κόμμα.

Όλα δείχνουν πως το βάρος θα το σηκώσει κυρίως ο Κ. Σκανδαλίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα