Διαψεύδει και ο Ματσεράνο

Μετά τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ότι όλα αυτά είναι ανοησίες, ένας ακόμη Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να προβεί σε διαψεύσεις για το ίδιο θέμα, ο Χαβιέρ Ματσεράνο.

Εκνευρισμένοι δημοσιογράφοι της Αργεντινής έγραψαν ότι ο μέσος της Μπάρτσα αποχωρεί από την Εθνική ομάδα, αλλά ο πρωταθλητής Ευρώπης αναγκάστηκε να το διαψεύσει με την εξής δήλωση: «Όλα όσα γράφονται ή αναφέρονται ως πληροφορίες ή φήμες για τη συνέχειά μου στην εθνική ομάδα είναι ψέματα. Είναι όλα πολύ φρέσκα και είναι δύσκολο να πάρω τώρα μια απόφαση. Θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου να σκέφτομαι τον εαυτό μου μετά από έναν ακόμη χαμένο τελικό. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όταν έχω να πω κάτι, θα το πω. Όποιος άλλος μιλά για λογαριασμό μου, δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Θα ήθελα να μην αναγκαστώ να βγω να διαψεύσω κάποια πράγματα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το κάνω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις».

Προφανώς δεν είναι τυχαίο το ότι στοχοποιήθηκε και πάλι παίκτης της Μπάρτσα, καθώς στην Αργεντινή δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι συμπατριώτες τους τα κατακτούν όλα στην Ευρώπη και δεν μπορούν να σηκώσουν έναν τίτλο με την «Αλμπισελέστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα