Διεθνής διασυρμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τον διεθνή Τύπο τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στη Super League ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τα απίστευτα γεγονότα, φέρνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, αλλά και πάλι ντροπιάζοντάς το.

Η Daily Mail τονίζει ότι το ΔΣ της Λίγκας σημαδεύτηκε από τα έντονα επεισόδια μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Η γαλλική L’Equipe αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιστατικό λέγοντας ότι «O πρόεδρος του Ολυμπιακού επιτίθεται πετώντας μπουκάλι στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού» και περιγράφει όλα όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση.

Η πορτογαλική A Bola αναφέρεται και εκείνη στο περιστατικό λέγοντας ότι «Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος ενεπλάκησαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι που πρωταγωνίστησε και ο Πορτογάλος τεχνικός Βίτορ Περέιρα».

Τέλος, η Marca αναφέρει: «Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Λογομαχία μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού», ενώ στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Βασίλης Κωνσταντίνου που δέχθηκε επίθεση από άνθρωπο της ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα