Διετές συμβόλαιο στον Εβρά πρότεινε η Γιουβέντους

Την απόκτηση του Πατρίς Εβρά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως προτεραιότητά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, προτείνοντας στον Γάλλο μπακ διετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» θεωρεί πως με την απόκτηση του Εβρά θα ενισχύσει σημαντικά τα αμυντικά της άκρα. Το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από τους «κόκκινους διάβολους» διευκολύνει την υπόθεσή του, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται θα έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς στη διεκδίκηση του διεθνούς Γάλλου βρίσκονται αρκετές ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη.

Στη Γιουβέντους προσανατολίζονται να αλλάξουν το αγωνιστικό τους σύστημα, εφαρμόζοντας τη νέα χρονιά το 4-3-3, το οποίο προϋποθέτει την ύπαρξη δύο εξαιρετικών μπακ, που θα βοηθούν και επιθετικά, έχοντας πολύ γρήγορες επιστροφές. Στη Γιουβέντους πιστεύουν επίσης πως ο Εβρά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα θέμα προσαρμογής, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του σε ιταλικές ομάδες και συγκεκριμένα τη Μαρσάλα και ακολούθως την Μόντζα, πριν πάρει μεταγραφή στη γαλλική Νις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο και από τις πρώτες συζητήσεις διαγράφεται ένα πολύ θετικό κλίμα. Βέβαια, ο Εβρά θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα ποσά που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές στην Premier League, δεν… προσεγγίζονται καν από τους ιταλικούς συλλόγους. Ο Γάλλος απολάμβανε το ποσό των 110.000 ευρώ τη βδομάδα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα