«Διώξτε τον, με κερατώνει 3,5 χρόνια!»

Είναι 19 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κίνας, ενώ πέρσι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του κινεζικού πρωταθλήματος, χάρη στις καλές του παρουσίες με την Γκουανζού, όπου αγωνίζεται ως αρχηγός.

Εδώ και κάποιες ώρες, όμως, ο Ζιάνγκ Ζιπένγκ ζει ένα δράμα! Ο 28χρονος αμυντικός ήταν μοιραίος στο κρίσιμο παιχνίδι της Κίνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με αντίπαλο το Ιράν, όπου από δικό του λάθος προήλθε το γκολ της ήττας με 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, επιστρέφοντας σπίτι είδε τη σύζυγό του σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει: «Φτάνει, με ξεφτιλίζεις» και να ζητά διαζύγιο!

Λέτε ότι έφταιγε η απόδοσή του; Όχι, ήταν απλά η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η γυναίκα του ξέσπασε για το κέρατο που έτρωγε εδώ και 3,5 χρόνια από τον άνδρα ποδοσφαιριστή της, έχοντας μάλιστα ενημερώσει την Κινεζική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με επιστολή της!!! Σε αυτή ζήτησε να εκδιωχθεί ο Ζιάνγκ από την Εθνική λόγω του άτιμου χαρακτήρα του, παρά το ότι η μητέρα της τον είχε δεχθεί πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δεν… είχε στον ήλιο μοίρα!

Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης. Δείτε εδώ τις φάσεις από το ματς Ιράν – Κίνα (παρουσία 100.000 φιλάθλων) και το λάθος του Ζιπένγκ (στο 3:40), ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα στη φάση του γκολ:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα