Αναβολές αγώνων στην Κίνα λόγω κορωνοϊού

Στην Κίνα δεν παίζουν με τον κορωνοϊό. Παίρνουν σκληρά μέτρα και κει δεν μπορεί να μιλήσει και κανένας. Στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, από όπου και ξεκίνησε η πανδημία, ο Covid-19 εξακολουθεί να αναστατώνει την καθημερινότητα και το εγχώριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Αγώνες της κινεζικής Super League που επρόκειτο να διεξαχθούν στην πόλη Χαϊκού, θα αναβληθούν λόγω της πανδημίας στο τροπικό νησί, ενώ το ένα τρίτο των ομάδων του πρωταθλήματος που εδρεύουν αυτή τη στιγμή εκεί, δεν θα μπορούν προσωρινά να φύγουν, όπως ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα.

Η απόφαση της κινεζικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (CFA) σημαίνει, ότι έξι ομάδες που βρίσκονται στην πόλη Χαϊκού μετά από πρόσφατους αγώνες- Τσενγκντού Ρονγκτσένγκ, Τζινμέν Τάιγκερς, Σαντόνγκ Ταϊσάν, Χεμπέι, Κανγκζού Λάιονς και Γκουανγκζού-δεν θα μπορέσουν να φύγουν από εκεί προς το παρόν, όπως ανέφερε η Beijing Daily.

Δύο αγώνες στους οποίους συμμετείχαν αυτές οι έξι ομάδες που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για αργότερα, μεταξύ Γκουανγκτζού- Τσενγκντού και Κανγκτζού Λάιονς και Σαντόνγκ, μεταφέρθηκαν για τις 12 Αυγούστου και θα συνεχιστούν να παίζονται στην πόλη Χαϊκού.

Το πρωτάθλημα έχει επηρεαστεί σοβαρά από την πανδημία, με την πλειοψηφία των ομάδων να μην μπορούν να αγωνιστούν στα δικά τους γήπεδα από το τέλος της σεζόν του 2019.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα