ΔΟΛ: Κλειστόν λόγω οφειλών

 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους εργαζομένους του ΔΟΛ, οι οποίοι μετά από πολύμηνη υπομονή, αποφάσισαν να κάνουν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Για πρώτη φορά, η ιστορική εφημερίδα “Τα Νέα” δεν κυκλοφόρησε την Τρίτη, καθώς πλέον οι εργαζόμενοι του ομίλου βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση, ενώ δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει.

Την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα που οι εργοδότες μπορούν να καταβάλλουν το δώρο Χριστουγέννων και εφόσον δε συμβεί κάτι τέτοιο, συνιστά ποινικό αδίκημα.

Πάντως, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέχρι να πάρουν στα χέρια τους και το α’ 15ήμερο Αυγούστου, για το οποίο είχαν πάρει διαβεβαιώσεις εδώ και καιρό. Αυτή τη στιγμή, η Εθνική τράπεζα έχει δεσμεύσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό που προοριζόταν για τις μισθοδοσίες, καθώς θεώρησε το περιβάλλον αρκετά επισφαλές, λόγω των χρεών του ομίλου και στις τάξεις των εργαζομένων υπάρχει η αίσθηση πως δύσκολα θα αποδεσμευτούν τα χρήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος απασχολεί πάνω από 400 άτομα (δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικό προσωπικό).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα