Δούκισσα Νομικού: “Ήμουν ένα μικρό καραγκιοζάκι”

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Δούκισσα Νομικού θα κάθεται στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, στο “Όλα Ξεκόλλα”. Η όμορφη παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο People Greece που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θέμο Αναστασιάδη, τονίζοντας πως είναι το γούρι της.

“Την πρώτη φορά που πήγα καλεσμένη μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μιλούσε γρήγορα, μου έκανε πολλές πλάκες και δεν ήξερα τι να πάρω αστεία και τι σοβαρά. Μετά από αυτό με καλούσε κάθε χρόνο και το είχα για γούρι γιατί μετά πάντα μου συνέβαινε κάτι καλό επαγγελματικά. Κάποια στιγμή έφτασα να έχω πάει ως καλεσμένη πέντε φορές μέσα στην τηλεοπτική σεζόν. Κάπως έτσι μου πρότειναν να πάω πιο μόνιμα. Είναι σπάνιο σε αυτή τη δουλειά να ταιριάξεις τόσο πολύ με κάποιον αλλά και να σε στηρίζει κάποιος τόσο πολύ”, σχολίασε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια η οποία τόνισε πως ελπίζει να βγει στον αέρα το DWTS στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια, σχολίασε: “Οι γονείς μου έχουν φωτογραφίες πάνω σε καρέκλες και τραπέζια να κάνω σκετσάκια – είναι οι αγαπημένες του μπαμπά μου. Ήμουν ένα μικρό καραγκιοζάκι”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα