Δυναμική… σφήνα της Νάπολι για Μανωλά!

Ανατροπή σκηνικό στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά, καθώς η δυναμική… σφήνα της Νάπολι αλλάζει τα δεδομένα και θέτει στο περιθώριο Γιουβέντους και Ρόμα!

Σε Μήλον της Έριδος για τρεις ιταλικές ομάδες έχει εξελιχθεί ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού. Η Νάπολι, η οποία είχε στα υπόψιν της τον παίκτη, ετοιμάζεται, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τη γειτονική χώρα, να καταθέσει προσφορά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας, ξεκινώντας τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Γιουβέντους και Ρόμα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, αλλά έχουν «παγώσει» τις συζητήσεις, αναζητώντας προφανώς πιο οικονομικές λύσεις. Η περίπτωση των Ρωμαίων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πιθανή παραχώρηση του Μεχντί Μπενάτια σε ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας, ενώ η «γηραιά κυρία» θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Η Νάπολι φαίνεται να μπαίνει δυνατά στην υπόθεση, καθώς έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Σουόνσι για την παραχώρηση του Φερνάντες, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Με σημαντική ρευστότητα, λοιπόν, οι Ναπολιτάνοι θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα μεταταγραφικό τους στόχο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα