Δυσαρέσκεια για όλους στον Παναθηναϊκό!

Σε περιόδους αγωνιστικής κρίσης, τα βέλη της κριτικής πέφτουν κυρίως πάνω στον προπονητή και κατά δεύτερο λόγο στους πιο «ακριβούς» παίκτες, οι οποίες δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις προσδοκίες. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση…

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε τον Γιάννη Αναστασίου προ των ευθυνών του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και απαίτησε την άμεση βελτίωσή της, προκειμένου να μην χαθεί από τόσο νωρίς η χρόνια. Παράλληλα, ζήτησε να του παραδώσουν μία αναφορά με στοιχεία για τους παίκτες που έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλει να ενημερωθεί για τους λόγους που δεν ηγούνται της προσπάθειας, που δεν αγωνίζονται βασικοί και που δεν βοηθούν, όσο περίμενε η διοίκηση, την ομάδα. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα, δε, στους Κροάτες Μλάντεν Πέτριτς και Ντάνιελ Πράνιτς.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, οι πάντες κρίνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προς το παρόν δεν έχει τεθεί άμεσα θέμα προπονητή, ή αποπομπής κάποιων παικτών, αλλά έχει ξεκινήσει ήδη μία συζήτηση για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η κακή εικόνα της ομάδας. Στην περίπτωση αυτή, οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα