Δυσοίωνο το μέλλον του Πέδρο στην «Μπάρτσα»

Ο Πέδρο αποτελούσε μέχρι πρότινος βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της 11άδας. Η προτίμηση του Τάτα Μαρτίνο στον Αλέξις Σάντσεζ και η έλευση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, περιόρισαν στο… ελάχιστο την παρουσία του διεθνούς Ισπανού, με αποτέλεσμα να συζητείται ακόμη και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Καταλονία, ο Πέδρο δεν αισθάνεται καθόλου βολικά με τον παραγκωνισμό του. Δεν έχει εκδηλώσει ακόμη τη δυσαρέσκειά του στον Τάτα Μαρτίνο, όμως με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου σκοπεύει να μιλήσει με τον τεχνικό της «Μπάρτσα» και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο Πέδρο δεν επιθυμεί να παραμείνει εναλλακτική λύση, καθώς θεωρεί πως βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία και αν δεν αγωνίζεται τακτικά, μόνο χαμένος θα βγει σε βάθος χρόνου.

Στο περιβάλλον του ο Πέδρο έχει παραπονεθεί ότι δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, γεγονός που αποδεικνύει τις προθέσεις του Τάτα Μαρτίνο απέναντί του. Η αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον προπονητή του είναι ανάλογη σε Champions League και Primera Division. Το ενδεχόμενο λοιπόν, να παραχωρηθεί το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό, είτε το αποφασίσει αυτό ο προπονητής του, είτε το ζητήσει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα