«Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση»!

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλές βλέψεις και φιλοδοξίες, ο οποίος γνωρίζει ότι μόνο μέσω του Champions League θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει την κορυφή και να ενταχθεί στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον αποτέλεσε το πρώτο βήμα προς την κορυφή. Ο Βέλγος, όμως, δεν αρκείται σε αυτό, παρότι ο αγγλικός σύλλογος παρουσιάζει σαφή δείγματα ανέλιξης τα τελευταία χρόνια. Ο Μιραλάς επιδιώκει την κορυφή και δεν το κρύβει. Επόμενος στόχος του είναι να αγωνίζεται σε ομάδα που συμμετέχει τακτικά στο Champions League. Το δηλώνει ανοικτά και για τον λόγο αυτό εξάλλου, αρνήθηκε τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τους «εφοπλιστές».

Ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ, «φωτογραφίζοντας» τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι η Ισπανία και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω πολλές προτάσεις και βολιδοσκοπήσεις, αλλά δεν έχω μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ο Ιανουάριος δεν είναι ο καλύτερος μήνας γι’ αυτή τη δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω αποκλειστικά να φύγω από την Έβερτον. Είμαι καλά εδώ, αλλά αισθάνομαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να παίζω στo Champions League την επόμενη περίοδο. Με την Έβερτον, ή με άλλο κλαμπ. Αυτό θα το δω μετά το τέλος της σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι ο κάτοχος του φετινού Europa League, εξασφαλίζει θέση στο επόμενο Champions League. Θα πάρω την απόφασή μου μετά το τέλος της περιόδου. Μου αρέσει η Premier League, αλλά και η Ισπανία με προσελκύει. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με έχει προσεγγίσει, αλλά δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες και συζητήσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα