«Είναι ηγέτης, ιδανικός για ομάδες με αμυντικά προβλήματα»

Τελικά τα γονίδια του Στέλιου Μανωλά αποδείχθηκαν πολύ ισχυρά. Ο ανιψιός του ο Κώστας όχι μόνο δείχνει να τον φτάνει, αλλά μάλλον και να τον ξεπερνά. Κι αν οι εποχές ήταν διαφορετικές, η πραγματικότητα είναι μία. Ότι ο αμυντικός της Ρόμα είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά ονόματα της αγοράς των οπισθοφυλάκων!

Μετά τα αφιερώματα των Ιταλών για τον Κώστα Μανωλά –που παρεμπιπτόντως πέρσι εισήλθε στην κορυφαία ενδεκάδα του Καμπιονάτο – ήρθε η σειρά των Άγγλων να τον αποθεώσουν και ως γνωστόν, Βρετανοί και Ιταλοί δεν συνηθίζουν τις κολακείες.

Με αφορμή την εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα προ δύο εβδομάδων και τη διαρκώς ανοδική σταδιοδρομία του, το ποδοσφαιρικό περιοδικό 4-4-2 έγραψε τα εξής: «Ο Κώστας Μανωλάς έχει την ποιότητα να οδηγήσει τη Ρόμα στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2000/01. Είναι ο ηγέτης της άμυνας της ιταλικής ομάδας και σίγουρα φαντάζει ιδανική λύση για συλλόγους με πρόβλημα στα μετόπισθεν, όπως η Τσέλσι. Είναι εξαιρετικός all around αμυντικός . Μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο με βραχύσωμους όσο και με υψηλόσωμους επιθετικούς. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετικός. Παράλληλα βοηθάει αρκετά στη δημιουργία παιχνιδιού. Πρέπει απλά να προσέξει τη συγκέντρωσή του που τη χάνει μερικές φορές».

Ο Μανωλάς βρέθηκε πέρσι στο στόχαστρο της Άρσεναλ, αλλά εσχάτως ακούγεται για την Τσέλσι, μόνο που πλέον ο Έλληνας αμυντικός κοστίζει πάνω από 20.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό, βέβαια, για μία αγγλική ομάδα δεν είναι μεγάλο κι αν ο Μουρίνιο δώσει το «οκ», τότε η μεταγραφή θα γίνει, εκτός αν η Ρόμα επιλέξει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή ο Μανωλάς εισπράττει γύρω στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα