Οι «23» της Εθνικής για τα ματς με Β.Ιρλανδία και Ουγγαρία

Τους «23» εκλεκτούς που θα έχει στη διάθεσή του για τα ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία, στις 8 (Μπέλφαστ) και 11 (Γ. Καραϊσκάκης) Οκτωβρίου αντίστοιχα, ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Τσάνας.

Ο Τσάνας άφησε εκτός για διάφορους λόγους τους Τζαβέλλα, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη και Νίνη, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μανωλά, ο οποίος είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στην αποστολή της Εθνικής κλήθηκαν οι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 18:30. Η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα