Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Νοβαρέτι!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε ευθύς εξ αρχής για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καταλήγοντας στην περίπτωση του Φελίπε Σαντάνα, από τη γερμανική Σάλκε.

Μία μέρα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αποκαλύπτεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλείσει άλλον παίκτη, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και τον Λουίς Νέτο, από τη Ζενίτ. Ωστόσο, ούτε η μία περίπτωση προχώρησε, ούτε η άλλη, με αποτέλεσμα να στραφούν στον υψηλόσωμο στόπερ της Σάλκε.

Ο αμυντικός που είχε κλείσει η ομάδα του Πειραιά, ήταν ο Ντιέγκο Νοβαρέτι, της Λάτσιο! Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε, ήταν η ολοκλήρωση της κίνησης αντικατάστασης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, από τη διοίκηση της Λάτσιο.

Οι Ιταλοί τράβηξαν το θέμα μέχρι την τελευταία στιγμή της περιόδου, με συνέπεια – και σωστά – ο Ολυμπιακός να αποσυρθεί και να στραφεί στην περίπτωση του Φελίπε Σαντάνα, την οποία επίσης είχαν δουλέψει οι άνθρωποί του και επί της ουσίας, είχαν κλείσει μαζί με τις υπόλοιπες εναλλακτικές.

Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει πάνω σε όλες τις επιλογές του, τοποθετώντας την κάθε μία με σειρά αξιολόγησης. Η λειτουργία των «ερυθρόλευκων» σε επίπεδο σκάουτινγκ, αλλά και ο τρόπος που κινήθηκε το μεταγραφικό επιτελείο, μπορεί να συγκριθεί μόνο με το επίπεδο των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι ακολουθούν παρόμοια τακτική. Ο Ολυμπιακός είχε σαν πρώτο στόχο του τον Λουίς Νέτο, σαν δεύτερο τον Ντιέγκο Νοβαρέτι και σαν τρίτο τον Φελίπε Σαντάνα, καταλήγοντας στον τελευταίο, ακριβώς γιατί οι δύο προηγούμενοι βγήκαν εκτός του χρονικού προσδιορισμού που είχε τεθεί ευθύς εξ αρχής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα