Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (Φωτό)

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, η ΠΑΕ ΑΕΚ απέκτησε τα δικά της γραφεία και μάλιστα πολυτελέστατα.

Το εξαώροφο κτήριο που βρίσκεται απέναντι από το Ολυμπιακό στάδιο άνοιξε τις πύλες του και πλέον αποτελεί το διοικητικό σπίτι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Πέραν του ότι είναι εντυπωσιακό από την εξωτερική του πλευρά, προκαλούν θαυμασμό και οι εσωτερικοί του χώροι. Ένας όροφος θα ανήκει στους δημοσιογράφους και θα ονομαστεί «Γιάννης Ξενάκης» προς τιμήν του επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ΑΕΚ που έχασε πρόσφατα και εντελώς αιφνιδιαστικά τη ζωή του.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μη θέλοντας να πει πολλά για το γήπεδο και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Για τον Πογιέτ είπε πως έπρεπε να απολυθεί, διόιτι αυτή την τύχη οφείλει να έχει όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Για τα νέα γραφεία είπε:

«Καλώς ήρθατε στα καινούργια μας γραφεία, ελπίζω να σας αρέσουν. Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ να δουλεύουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον. Η ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία. Αυτός η αίθουσα, αυτός ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς (δημοσιογράφους). Θέλω να έρχεστε εδώ όποτε θέλετε με την ομάδα της ΠΑΕ. Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα “Γιάννη Ξενάκη”. Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο παρά να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση».

 

9bf978ceb84e0523032614af066b32a3_454853

 

14486efd8ef1c57922df4dcb6870656c_454853

 

98d0bade65528c6d2b00e6e2a01b3be8_454853

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα