Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαθήματα στιλ από την ιέρεια του Frangelico! (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στον Σταμάτη Γονίδη και στο Χρήστο Χολίδη υπάρχει μια γυναίκα που κάνει τη θερμοκρασία στο Frangelico να χτυπάει κόκκινο τόσο με το κέφι της όσο με τις ενδυματολογικές της επιλογές και τις τέλειες αναλογίες της.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έχει κερδίσει το στοίχημα με το κοινό και ξεσηκώνει τις νύχτες τους θαμώνες του γνωστού νυχτερινού κέντρου. Πώς καταφέρνει στις εμφανίσεις της να είναι ταυτόχρονα και κομψή και sexy;

Εύκολα, διότι εκτός από μια καλή τραγουδίστρια είναι και μια γυναίκα που ξέρει να προσέχει και φροντίζει τον εαυτό της. Η Ειρήνη διαλέγει ρούχα σε χρώματα που ταιριάζουν στο μεσογειακό ταπεραμέντο της, όπως το ασημί, το μαύρο και το χρυσό.

Στα highlights των εμφανίσεων της στην σκηνή του Frangelico κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, είναι ένα μαύρο – χρυσό σορτς που αφήνει ακάλυπτα τα καλοσχηματισμένα πόδια της και ένα ασημί μπουστάκι που αποκαλύπτει τους θανατηφόρους κοιλιακούς της.

Βλέποντας το καλλίγραμμο σώμα της Ειρήνης μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι το κορίτσι γυμνάζεται και μάλιστα, συστηματικά. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθεί κλασσικό τρόπο εκγύμνασης, αλλά «λιώνει» στις πρόβες χορού για το Dancing With The Stars.

Στο Frangelico το κέφι, το τραγούδι και ο χορός δεν σταματούν ποτέ με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη στα ινία της διασκέδασης και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να ομορφαίνει το σχήμα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα