Εισβολή του Ρουβίκωνα στην Σχολή Ευελπίδων

Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο της Σχολής Ευελπίδων, λίγο μετά τις 14:00.

Συγκεκριμένα, εισήλθαν στον χώρο και πέταξαν φέιγ βολάν ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της δικαιοσύνης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανείς από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο χώρο  δεν τους σταμάτησε με αποτέλεσμα να φύγουν «σαν κύριοι».

Τα φέιγ βολάν έγραφαν «Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: Δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους». Με ανακοίνωση τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα, αναφέρουν ότι εξαπολύουν επίθεση στην δικαιοσύνη.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης τους:

«Όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιαζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας. Ξέρουμε ότι κάποιοι αξιότιμοι κύριοι δικαστές προβάρουν από τώρα τα φτηνά τους λογύδρια εναντίον μας. Γνωρίζουμε όμως ότι κατά βάση δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό στα χέρια τους, όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα