Εισιτήρια 1.500 ευρώ,σαμπάνιες 10.000 ευρώ: Eξωφρενικός ο τιμοκατάλογος της συναυλίας Ρέμου-Ραμαζότι

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Εν αναμονή της φαντασμαγορικής συναυλίας που θα δώσουν την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο «Nammos» ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρως Ραμαζότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι τιμές των μενού και των εισιτηρίων. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στις μουσικές συναντήσεις που κάνει ο Έλληνας τραγουδιστής με διάσημους συναδέλφους του, να προσελκύεται η υψηλή κοινωνία, όπου έχει και τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα υψηλά βαλάντια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του govastileto.gr, όποιος θέλει να απολαύσει τη συναυλία θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, για τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή η τιμή ξεκινά από τα 1.500 ευρώ το άτομο. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.

Όσον αφορά σε αυτά που βρίσκονται πιο μακριά, η τιμή προσεγγίζει τα 1.000 ευρώ έκαστος και συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου.

Υπάρχει ωστόσο και μία ακόμη επιλογή για όσους θέλουν να βρεθούν στη συναυλία των δύο καλλιτεχνών, χωρίς να καταναλώσουν φαγητό και αυτό γιατί δίνεται η δυνατότητα σε έξι άτομα και πάνω να παρακαθίσουν γύρω από τραπέζι καταναλώνοντας μόνο ποτό και καταβάλλοντας από 3.000 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα τη θέση τους.

Στον τιμοκατάλογο που δημοσιεύει το «Mykonos live tv» βλέπουμε ότι μία 3 λίτρων Dom Perignon και μία 3 λίτρων Belvedere αγγίζουν τις 10.000 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα